Atac puternic al Ucrainei la o baza aeriană strategică rusă din orașul Engels

   Propaganda rusă este  șocată de atacul Forțelor Armate ale Ucrainei asupra bazei aeriene a Federației Ruse  de la Engels.

Publicul Z nu își poate reveni din acestă lovitură.

Forțele militare ruse din orașul Engels în regiunea Saratov, au fost uimite  dimineața când au fost martore la o explozie puternică în apropiere.  Partea rusă nu are nicio îndoială că Ucraina a organizat un atac, încercând să reducă în acest fel capacitatea Moscovei de a ataca teritoriul ucrainean cu rachete de croazieră. Armata rusă a clasificat informațiile despre pierderi, dar mass-media rusă a scurs informații despre daune și au lăsat să se înțeleagă că este vorba de cel puțin două bombardiere strategice TU-95 distruse.  

Mai mult, invadatorii încă sunt dezorientați în urma exploziei și atacului cu drone al aerodromului strategic de la  Engels, intrând în panică pe rețelele de socializare. Aerodromul militar al aviației strategice din Engels era mândria armatei ruse, iar bombardierele care aveau acolo baza făceau parte din triada nucleară rusă. Unul dintre cele mai mari canale de telegram militare rusești „ZAPISKI VETERAN” este șocat de faptul că o instalație militară rusă importantă din punct de vedere strategic a fost atacată cu succes de dronele ucrainene.

„Baza aeriană principală a rachetelor și a bombardierelor strategice ” TU” a fost atacată la Engels de dronele inamice.

Foto: Dialog.UA

Lasă un comentariu